14 Waterwoningen

14 Waterwoningen

Nu het winkelcentrum Meerhoven en het park Meerland zijn voltooid ontstaat een unieke kans om aan de Meerring met vrij uitzicht op het park Meerland te wonen. Op deze speciale plek komen nu de 14 ruime waterwoningen van ca. 166 m2, met drie variabel in te delen woonlagen geschikt voor wonen, werken en hobbyen in de verkoop! Je hebt deze bijzonder woning al vanaf € 307.000,-- V.O.N.!

Het verhaal van een mogelijke kandidaat:
Wij wonen op de Grote Berg, in een appartementje. Super natuurlijk, maar voor hobby's hebben we eigenlijk meer ruimte nodig. Flink meer ruimte, als ik eerlijk ben. We zitten er namelijk aan te denken om voor onszelf te beginnen en dan is een thuiswerkplek eigenlijk een must. Maar ja, de grote vraag is natuurlijk; waar? Het Witte Dorp of de Schrijversbuurt, daar word ik wel blij van, maar mijn portemonnee allerminst. Nee, als we nu iets kopen, dan wil ik ook écht "value for money". Mooi, betaalbaar én ruim wonen, met het gemak en de fun zoals in het hartje centrum. Ja, ja, geloof je het zelf? En dan zeker ook nog een schitterend uitzicht en een tuin aan het water.Sweet dreams. Of toch?

Er is nu een woning die wél aan uw wensen kan voldoen!

Hij ligt niet in het centrum van Eindhoven maar op het markantste centrale plek in Meerhoven aan het water. Een bijzondere plek met de dagelijkse boodschappen maar ook de tandarts in het gezondheidscentrum, de kinderopvang en de basisschool om de hoek. Aan het water kan je de avondzon in je glas zien ondergaan, daarnaast loop je de brug over het park Meerland in om je hond uit te laten of om aan je conditie te werken...

Indeling:

  • Een soutterain met ruimte tuinkamer (ca. 22 m2), binnenberging, hal en overloop.
    Alsmede entree naar de parkeergarage met 2 eigen parkeerplaatsen;
  • Tuin (ca. 30m2) aan het water
  • Een begane grond met woningentree, toilet en woonkamer/keuken (ca, 50m2)
  • 3 slaapkamers (21-13-17m2), ruime badkamer, aparte toiletruimte, overloop en berging/installatieruimte

Klik hier:

- Brochure
- Prijslijst

Geïnteresseerd?
informeer bij:

Van Santvoort Makelaars
Edenstraat 1
5611 JM  Eindhoven
Tel: 040 - 2692530

Wij hebben nog Meer woningen beschikbaar 21 appartementen Waterzicht.