Waterzicht

Waterzicht

Nu het winkelcentrum Meerhoven en het park Meerland zijn voltooid ontstaat een unieke kans om aan de Meerring met vrij uitzicht op het park Meerland te wonen. Op deze speciale plek komen nu 21 ruime Waterzicht appartementen van ca. 119 - 134 m2 woonoppervlak met drie of vier kamers in de verkoop!

Dit ruime appartement is beschikbaar vanaf € 291.000,-- V.O.N.

Het verhaal van een mogelijke kandidaat:
Wij wonen al 8 jaar aan de Zandkasteel in Meerhoven en een van onze kinderen is hier twee straten verder ook komen wonen. Onze kleinkinderen zijn er geboren. Aanvankelijk waren wij huiverig om te verhuizen naar een wijk buiten het centrum maar wij wonen nu al 8 jaar met veel plezier in Meerhoven. De scepsis over een Vinex wijk is onterecht. Wij willen nu in de buurt van onze dochter en schoonzoon met 2 kleinkinderen blijven wonen maar reizen ook graag. Lastig is om de woning met tuin achter te laten wanneer wij weg zijn. Wij willen ook graag meteen gelijkvloers gaan wonen. Dan kunnen wij er blijven wonen ook al gebeurd er iets met ons. De winkels om de hoek en vanuit je woning zo het park in. Voor de tuin willen wij wel een groot terras terug met vrij uitzicht en de avondzon. Anders stellen wij het nog even uit.

Er is nu een appartement dat aan uw wensen voldoet.
Het ligt op het mooiste centrale plekje in Meerhoven aan het water. Een bijzondere plek met de dagelijkse boodschappen maar ook de tandarts in het gezondheidscentrum, de kinderopvang en de basisschool om de hoek. Vanaf je terras kan je de avondzon in het park zien ondergaan. Daarnaast loop je de brug over het 80 Ha park Meerland in om samen te wandelen.

Indeling:
• Ruime woonkamer (ca. 46-52 m2), 2 of 3 slaapkamers, badkamer, toilet, binnenberging en entree
• Terras of balkon van ca. 16 of 40 m2
• Separate privé berging in souterrain of op begane grond
• 1 parkeerplaats in de stallingsgarage
• Centraal portiek trappenhuis met lift

Tot en met zondag 9 oktober 2016 heeft u de gelegenheid om uw interesse kenbaar te maken door het inschrijfformulier in te leveren. Daarna zal de toewijzing plaatsvinden en worden de gesprekken door Van Santvoort Makelaars ingepland met de gegadigden voor de woningen.

Bent u geinteresseerd? Dan kunt u hieronder de volgende bescheiden downloaden.

- Brochure
- Prijslijst

Voorbeeld plattegronden:
- Plattegrond B2 - 3 kamer noord
- Plattegrond B2 - 3 kamer zuid
- Plattegrond B2 - 4 kamer noord
- Plattegrond B2 - 4 kamer zuid

De verkoopinformatie is daarnaast beschikbaar bij Van Santvoor Makelaars, Edenstraat 1, 5611 JM Eindhoven.

Schrijf u ook in voor de nieuwsbrief! Klik hier voor het contactformulier.