Centraal wonen tussen Eindhoven en Veldhoven

Centraal wonen tussen Eindhoven en Veldhoven

Meerrijk ligt in het hart van Meerhoven, tussen de centra van Eindhoven en Veldhoven in. Met de auto, het openbaar vervoer of zelfs op de fiets ben je er in een oogwenk. De snelweg A2 en Eindhoven Airport grenzen aan Meerhoven.

Met de Auto
Met de auto ben je in een kwartier in het centrum van Eindhoven. Naar Veldhoven neemt niet meer dan ruim vijf minuten in beslag. In diezelfde tijd ben je ook op de snelweg, onderweg naar Den Bosch, Maastricht, Tilburg, Nijmegen of Venlo.

Met het Openbaar vervoer
De Phileas, een snelle hoogwaardige busverbinding, heeft vanaf Meerhoven een vrije baan naar Eindhoven centrum, naar Veldhoven en naar Eindhoven Airport. De lijnen 401 (Eindhoven - Meerhoven - Eindhoven Airport) en 402 (Eindhoven - Veldhoven Zonderwijk) rijden in de spits om de 10 minuten. Op het gezamenlijke traject rijdt er in de spits dus elke 5 minuten een bus. Vanuit Meerrijk ben je binnen twintig minuten op het station van Eindhoven en in nog geen tien minuten op het vliegveld of in het centrum van Veldhoven. Wat wil je nog meer?

Op de Fiets
In principe heb je geen bus of auto nodig om in Eindhoven te komen. Dankzij het verfijnde fietspadennetwerk door en naar Meerhoven ben je in een goed halfuurtje fietsen in Eindhoven. En Veldhoven bereik je per fiets binnen 10 minuten.