Veel belangstelling voor start verkoop!

Veel belangstelling voor start verkoop!

26-09-2016

Het was gezellig druk afgelopen zaterdag 24 september op de start verkoop van de 21 Waterzicht appartementen in het Meerhome. De belangstellenden hebben zich kunnen oriënteren op het aanbod en vragen kunnen stellen over de woningen en de mogelijkheden.

Tot en met zondag 9 oktober 2016 heeft u de gelegenheid om uw interesse kenbaar te maken door het inschrijfformulier in te leveren. Daarna zal de toewijzing plaatsvinden en worden de gesprekken door Van Santvoort Makelaars ingepland met de gegadigden voor de woningen.

Was u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn afgelopen zaterdag dan kunt u de brochure, prijslijst en het inschrijfformulier downloaden.

De verkoopinformatie is daarnaast beschikbaar bij Van Santvoort Makelaars, Edenstraat 1, 5611 JM Eindhoven

Deel: