Ontwikkeling hoogste toren van Meerrijk in Eindhoven

Ontwikkeling hoogste toren van Meerrijk in Eindhoven

08-06-2017

In Eindhoven wordt de ‘parel’ van Meerrijk gerealiseerd: de hoogste woontoren van de wijk, bestaande uit 24 bouwlagen en circa 88 appartementen. Het gebouw ligt straks prachtig aan het water, in het epicentrum van de wijk. Nu de noordelijke rand van het plan in aanbouw is, kan het plan voor de toren ontwikkeld worden. Daartoe continueren MRP Development en Ten Brinke CoHof hun succesvolle samenwerking, die in 2016 begon met de ontwikkeling van 52 woningen aan de rand van Meerrijk. Op de PROVADA zetten de partijen hun handtekening om de samenwerking te bekrachtigen.

Appartementen in woontoren
De appartementen van de nieuwe woontoren zullen naar verwachting aan het einde van dit jaar op de markt komen. Ze hebben een grootte van 80 m2 tot 200 m2 en worden compleet afgewerkt met een ruim balkon en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Geïnteresseerden kunnen zich al aanmelden. Onlangs zijn de 21 appartementen en 31 waterwoningen aan de Meerring verkocht. Ze worden momenteel gerealiseerd door Huybregts Relou uit Son.

Ondertekening _Provada _20170503_002_web

Op de foto v.l.n.r. de heren Hofmans en Gerritsen van Ten Brinke CoHof en de heer Meijer van Meijer Realty Partners.

 

Deel: